Vexatec yrityksenä

Arvomme

Joukkuepeli

Soudamme samaan suuntaan, keskustelemme rehdisti ja avoimesti, hyväksymme erilaisuuden, hyödynnämme kahden liiketoiminnan synergiat yhtenä joukkueena.

Ammattimaisuus

Teemme aikataulussa sen minkä lupaamme ja sovimme, huolehdimme tekemisen dokumentoinnista, fokusoimme tekemisemme tavoitteisiin pääsemiseksi.

Rohkeus kasvaa

Osaamisen kasvu, liikevoiton kasvu, liikevaihdon kasvu.

Vexatecin tarina

Vexatecin tarinan ensimmäiset rivit kirjoitettiin vuonna 2013 kahden innokkaan Riekin veljeksen toimesta. Ensimmäisen vuoden aikana toiminta perustui maalämpöpumppuasennuksiin. Vuonna 2014 toiminta laajeni sähköasennusten puolelle ja laajemminkin LVIS-töihin. Viimeisimpinä vuosina on toteutettu kokonaisvaltaisia talotekniikkaurakoita uudisrakentamisen kerrostalo- ja rivitalokohteissa Pirkanmaalla ja Uudellamaalla.

Alkuvuodesta 2016 polkaistiin käyntiin rakennusliiketoiminta. Talliosakeyhteistyö käynnistyi nopeasti, ja halli- ja toimitilarakentamisesta muodostui yksi keskeinen rakentamisen osa-alue. Kumppanuus Arinan kanssa käynnistyi saneerauskohteista ja on laajentunut KVR-kohteisiin.

Vexatec tänään

Toimipisteemme sijaitsevat Oulussa ja Vantaalla. Urakoimme Oulun talousalueella, Pirkanmaalla ja Uudellamaalla. Ammattitaitoiset työntekijät ovat toimintamme tukeva perusta ja yhteen hiileen puhaltaminen suuri vahvuutemme. Nämä näkyvät myös yrityksen arvoissa, jotka ovat joukkuepeli, ammattimaisuus ja rohkeus kasvaa.

Toimimme vahvasti kumppanuusajatuksen mukaan. Meillä on useita pitkäaikaisia asiakkuuksia, joille urakoimme niin rakentamisen kuin talotekniikan puolella. Yhteistyön tuloksena prosessit ovat hioutuneet toimiviksi ja kustannustehokkaiksi. Tyytyväisten asiakkaiden ansiosta tilauskantamme on jatkuvassa kasvussa, ja Vexatec yrityksenä elää vahvaa kasvun aikaa.

Vexatecin visio ja missio

Vexatec on kannattavasti kasvava rakentamisen ja talotekniikan joustava ja kustannustehokas ammattilainen.