Projekti-insinööri, Oulu / Pohjois-Suomi

Projekti-insinöörinä toimit projektipäällikön alaisuudessa osallistuen rakennusprojekteihin; kustannuslaskentaan, ennakkotarjouspyyntöjen muodostamiseen ja hallinnoimiseen, tarjouslaskentaan sekä materiaalihankintoihin kykysi ja vahvuutesi mukaan. Pääset myös osalliseksi aliurakkatarjouspyyntöjen muodostamiseen sekä projektien eri osa-alueiden hallinnoimiseen. Teet tiivistä yhteistyötä projektipäällikön kanssa rakennuskohteiden alkamisesta niiden päättymiseen. Lisäksi toimit nimettyjen työmaiden työnjohtajien kanssa yhteistyössä rakentamisen eri vaiheissa. Selkeät vahvuutesi ja osaamisalueesi huomioidaan tehtävänkuvaa muodostettaessa. Työn tekeminen sijoittuu pääsääntöisesti Oulun konttorillemme, mutta myös osin työmaiden mukaan koko Pohjois-Suomen alueelle.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa rakennusalan (Insinööri, Mestari) koulutusta, systemaattista työskentelytapaa ja järjestelmällisyyttä. Muutaman vuoden työkokemus rakennusalalta on eduksi rakentamisen käytäntöjen tunnistamiseksi. Sinulla on halua kehittyä tehtävissäsi ja valmiutta ottaa lisää vastuuta ja edetä urallasi. Olet luotettava joukkuepelaaja ja sitoudut tiimin tavoitteisiin. Hallitset yleisimmät tietotekniset järjestelmät, rakennusalan erilaisten ohjelmistojen tuntemus on plussaa. Sinulla on B-ajokortti ja auton käyttömahdollisuus.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työtehtävän luotettavan kasvuyrityksen palveluksessa, kilpailukykyisen palkkauksen, laajennetun työterveyshuollon sekä liikunta- ja kulttuurisetelit. Saat rinnallesi mukavat työkaverit ja osaavan tiimin tuen. Tule meille rakentamaan omaa urapolkuasi kiinnostavien projektien parissa!

Lisätietoja tehtävästä antaa liiketoimintajohtaja Petri Aitta, puh. 044 321 0568.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätä meille hakemuksesi palkkatoivomuksineen CV:n kera pian, viimeistään 11.9.2022. Suoritamme haastatteluja jo hakuajan puitteissa ja täytämme tehtävän heti, kun sopiva hakija löytyy.

Vexatec Oy on talotekniikan ja rakentamisen ammattilainen, joka on erikoistunut toimitilojen, teollisuusrakennusten ja keskisuurten taloyhtiöiden rakentamiseen. Teemme kokonaisvaltaista rakentamista suunnittelusta urakointiin asti sisällyttäen LVI-, sähkö-, ja automaatiotyöt osaksi urakkaa. Meillä on n. 50 osaavaa ammattilaista ja kuluvan vuoden liikevaihtomme ylittää 10 ME. Pääpaikkamme on Oulussa, mutta toimimme valtakunnallisesti.